ישוב
סוג הדירה
חווית המגורים
מס' חדרים
שטח דירה מכר
שטח מרפסת שמש
קומה
מס' דירה
טיפוס דירה
איפוס
חיפוש דירה
חיפוש דירה
The Magazine

התחדשות עירונית: מינויים חדשים בחברות הנדל"ן

לאור הפעילות שהולכת וגדלה בתחום ההתחדשות העירונית, חברת ICR מקימה לראשונה זרוע שתתמקד בענף זה וממנה מנכ"ל חדש. גם בחברת צרפתי צבי ובניו ממנים סמנכ"ל חדש בחברת הבת שמתמקדת בהתחדשות העירונית

מינויים חדשים בתחום ההתחדשות העירונית בחברות נדל"ן. מדובר באחד מענפי הנדל"ן הכי משמעותיים היום במשק שצפוי להוות כ-50% מפעילות ענף הנדל"ן למגורים בשנים הקרובות, ומסיבה זו ניתן לראות לאחרונה מיזוגים, רכישות ואף החלטה של חברות גדולות לפצל את פעילות ההתחדשות העירונית לחברה נפרדת.

כך למשל, חברת ICR הנמצאת בבעלות ישראל קנדה ו-ORC LAND (רז עודד) החליטה למנות מנכ"ל לחברה שתרכז את ההתחדשות העירונית בקבוצה – ICR התחדשות עירונית. מדובר בהראל פרץ שכיהן עד לא מזמן כמנהל חטיבת ההתחדשות העירונית בקבוצת גבאי.

 

פרץ (41), נשוי ואב לשניים, פועל בענף הנדל"ן למעלה מ-12 שנה עם דגש על תחום ההתחדשות העירונית. מחברת ICR נמסר כי "בתפקידו החדש, יוביל פרץ את פעילות ההתחדשות העירונית של הקבוצה. משלב איתור וגיוס הפרויקטים, דרך ההיתרים, ועד הביצוע – ויהיה שותף מרכזי בבניית האסטרטגיה וצמיחת החברה בתחום זה, כולל הובלה של רכישות ומיזוגים".

דלית רביב, מנכ"לית ICR: "המהלך מהווה אבן דרך משמעותית בהתפתחות של ICR. הראל מביא איתו מקצועיות, ניסיון עשיר והיכרות עמוקה עם עולם ההתחדשות העירונית. אני בטוחה שיכולותיו המוכחות יובילו את החברה להישגים משמעותיים, בתחום שהוא ליבת העשייה שלנו ויסייעו לנו בהשגת המטרות האסטרטגיות של הקבוצה".

 

פרץ התייחס למינויו ואמר: "אני שמח להצטרף ל-ICR. ההתחדשות העירונית היא הזדמנות עסקית עצומה, אך גם אחריות חברתית לשנות את פני הערים, לשפר איכות חיים ולהיות חלק מהפתרון למשבר הדיור בישראל".
 
במקביל, גם חברת צרפתי צבי ובניו מודיעה על מינוי בתחום ההתחדשות העירונית בחברה. מדובר בעמית הולצברג שמונה לסמנכ"ל תחום ההתחדשות העירונית של חברת הבת, צרפתי צבי ובניו התחדשות עירונית. הולצברג מחליף את איתמר פיטל שמונה למנכ"ל אפריקה ישראל התחדשות עירונית.
הולצברג, שמאי מקרקעין בהכשרתו ובוגר תואר ראשון בכלכלה מאוניברסיטת תל אביב ומוסמך במנהל עסקים עם התמחות במימון מהמרכז הבינתחומי בהרצליה, כיהן בתפקידו האחרון כסמנכ"ל נכסים והתחדשות עירונית, במנרב נדל"ן. טרם לכן כיהן בשורה של תפקידי ניהול בכירים בענף, בין היתר כסמנכ"ל פיתוח עסקי בקן התור הנדסה ובניין, מנהל התחדשות עירונית בשיכון ובינוי נדל"ן סמנכ"ל פיתוח עסקי ברבוע כחול נדל"ן ועוד.

רפי צרפתי, מנכ"ל משותף צבי צרפתי ובניו התייחס למינוי ואמר: "אני מברך על ההחלטה למנות את עמית הולצברג לתפקיד. אנו בטוחים כי, היכרותו הרבה עם ענף הנדל"ן בשילוב עם הידע המקצועי, כישוריו וניסיונו הרב יתרמו רבות להמשך צמיחתה של החברה".
עמית הולצברג: "אני שמח להצטרף לחברה ולהמשיך בפיתוח תחום ההתחדשות העירונית בה, תוך שמירה על מקצועיות בסטנדרטים גבוהים".

האינסטגרם שלנו

EVE פארק צפון 
משיקה את המתחם החדש בפרויקט בשכונה הטובה ביותר בישראל 
בין ת”א לרמת שרון.
 חווית מגורים חלומית – בריכות ייחודיות, סטודיו יוגה ופילאטיס, חדר כושר ענק, חדר קולנוע ומטבח אירוח מאובזר 
🏡 דירות 3-6 חד׳ החל מ-4 מיליון 
🌳 דירות גן גדולות 
🌅 פנטהאוזים מרהיבים

🚧 הבנייה בעיצומה – הירשמו עכשיו!
איב זה לדעת. לחיות 💚
פרויקט AIR גבעתיים הופך את גדר אתר הבנייה לגלריה חיה בלב העיר.
זו לא רק יוזמה אסתטית, אלא תפיסת מגורים חדשה שמחברת בין תרבות, קהילה ומרחב עירוני. 
האמנות יוצאת מהקירות ופוגשת את העיר בתערוכה מתחלפת של אמנים שמלווה את הבנייה עד האכלוס.
ב-ICR אנחנו מייצרים חיבור אמיתי לקהילה בדיוק כמו בפרויקט AIR, שמוקם ממש מעבר לגדר.
אנחנו מזמינים אתכם לקחת חלק מהפרויקט שכל תושבי גבעתיים מדברים עליו!
⁨	⁨	⁨	״בית שמתרחב לתוך פונקציות המפוזרות בתוך המתחם..״ ביקשנו מהאדריכל המוביל רואי דוד לספר לנו על פרויקט Eve , המציג לראשונה בישראל תפיסת מגורים ייחודית של Resort Living - חוויה הוליסטית שבה המרחב הפרטי והמשותף משתלבים בטבעיות זה בזה. בריכות הצופות לנוף, גינה קהילתית, מתחם כושר, סטודיו ליוגה, מועדון ילדים, גיימינג וקולנוע ומתחמי עבודה משותפים⁩⁩⁩
הכירו את Pastoral – פרויקט המגורים החדש של ICR במבואות עין כרם
  השילוב המושלם בין נוף, מיקום ויוקרה.
4 מגדלים מודרניים המשקיפים אל הנוף הפתוח של יער ירושלים ועין כרם עם מרחבים משותפים שתוכננו להיות חלק בלתי נפרד מהבית החדש שלכם:
🌇 רופטופ לאירוח עם פינות ישיבה, סוכה, פטיו חוץ וגן עם FIRE PIT
🏋🏻 מתחם כושר פנימי וחיצוני
🧩 מועדון ילדים ייחודי
💻 חללי עבודה משותפים ונעימים
🚪 לאונג’ דיירים
☕️ פיאצה עם חנויות ובתי קפה איכותיים
וכל זה במרחק הליכה מהרכבת הקלה וגישה נוחה לצירים מרכזיים. 
זה הזמן לבחור בפרויקט החדש והמדובר בירושלים- המכירה המוקדמת בעיצומה >>
שבועות הוא זמן להזכיר לעצמנו את הדברים החשובים באמת 🌾טבע, שולחן ערוך, משפחה וחברים – רגעים קטנים שמרכיבים את התמונה הגדולה.ב-ICR אנחנו מביטים קדימה ומעריכים את הדרך, את העשייה ואת האפשרות להמשיך ולצמוח.מאחלים חג שבועות שמח, שקט ומלא בטוב🤍משפחת ICR
עקבו אחרינו באינסטגרם
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.